Over deze website

Belangrijke informatie

Deze webservice is exclusief voor abonnees. Niets van deze website mag zonder mondelinge of schriftelijke toestemming van EurotaxOlyslager worden gepubliceerd of in enige vorm openbaar worden gemaakt.

Ondanks het feit dat wij met uiterste zorg de inhoud van deze site hebben samengesteld, kunnen wij helaas geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud aanvaarden.

Het doel van deze site is u te informeren over belangrijke aanvullingen en/of rectificaties op Egis. Het dient als aanvulling op Egis en niet als een op zichzelf staande informatiebron.

Werking site

Op de Home Page kunt u onder "nieuwigheden" zien wat in de laatste update aan de site is toegevoegd. Via de index aan de linkerkant kunt u per onderwerp alle items inzien. Alle documenten zijn eventueel uit te printen. Wij streven ernaar alle items zo snel mogelijk in Egis te verwerken. Na de update van Egis worden de diverse items van de site verwijderd.

Vanzelfsprekend is het belangrijk tijdig de aan u gestuurde Egis-2 update op uw PC te installeren! Als EgisOnline gebruiker hoeft u natuurlijk niets te doen, de updates gaan dan automatisch.